Došao je trenutak da farmer Marko izgovori jedno žensko ime koje napušta njegovu farmu. Ksenija je odmah zaključila da nema više šanse kod Marka, a farmeru je bilo teško odlučiti se. 'Nema se tko što ljutiti, ali Rasema je sa sela, bolje cijepa…', započeo je Marko, a voditeljica Marijana je rekla da se nada kako Marko neće birati ženu po tome koja bolje cijepa drva. 'Ma ne, ali ona koja je sa sela ima veću prednost pred onom koja je iz grada', objasnio je Marko te dodao da se dogodila ljubav. 'Žao mi je Ksenije, ali Rasema ostaje'.

Kod Željka na imanju Paulina je ozdravila pa se pridružila ostalim curama na terasi, a Željko im je priredio iznenađenje – ribolov! Željko je na kraju najviše pažnje u lovu ribe posvetio Paulini, a na kraju je s njom otišao na mirnije mjesto, daleko od djevojaka. 

Nakon što je Ljubo poklonio Ljubici romantičnu šetnju, a Violeta njemu žestoku masažu, došlo je vrijeme za 'igru utroje'.  'Znate li vi gdje se nalazite, u južnoj Dalmaciji, a od ovdje potječe igra šija-šete', započeo je Ljubo, a Ljubica ga je gledala u čudu jer nije čak ni čula za tu igru. 'Violeta je draga i fina, ali nju je savladao duhan i hrana. Samo jede, jede i jede', komentirao je Ljubo Violetu. 'Ljubice, ti si nježni Božji dar koji se meni pokazao u Neretvi', rekao je Ljubici Ljubo.

Draganove djevojke su za to vrijeme morale proći ispit ispred njegovih prijatelja te strica i strine gdje su napravili roštilj. U jednom trenutku Monika je zaželjela plesati pa joj je Dragan ispunio želju iako nije najbolji plesač. Monika je pokušala izvući poljubac od Dragana, no on joj je rekao da ne želi pred kamerama pa joj je dao poljubac u vrat iako je ona i dalje inzistirala na poljupcu u usta, no za vrijeme plesa ga nije dobila.

Jovan je Mariju odveo na etno-imanje ne bi li je bolje upoznao. 'Tko zna što će biti dok smo sami, možda mu i ja žvaku uvalim', smijala se Marija. Jovan je Mariju propitkivao intimna pitanja, a kada ju je upitao bi li se udala, skoro se zagrcnula. 'Ma za koga?! Za tebe? Kad?', pitala ga je Marija. 'Pa da, nego za koga. Pa može i odmah! Čim rodiš', odgovorio joj je Jovan. 'Pa tebe nikad nema kod kuće', nastavila je Marija, a Jovan je rekao da bi joj napravio dijete i išao dalje. 'Smeta mi što je rekla da ne želi puno djece, a ja želim', zaključio je Jovan.

Boris je Ana-Paulu odveo na piknik, a ona mu je rekla da joj je jako dosadan i da je stalno nešto ispituje. 'Znači samo sam dosadan? Što si toliko onda ostala?', pitao ju je Boris. 'Pa eto..', kratko je rekla Ana. 'Onda ima šanse za nas dvoje možda?', nastavio je Boris. 'Nema, nema šanse', odrješita je bila Ana-Paula te mu na kraju rekla da je bar bio od koristi kad joj je obrisao tenisice od blata. Nakon toga se pojavila njezina mama Senka. 'Ajmo, dosta je, idemo kući, zašto mi se nisi javljala na telefon?', rekla je mama, a Ana je ljutito rekla mami da ne ide s njom, no na kraju je ušla u auto i otišla s farme.

U Velikom Obljaju bilo je samo naizgled mirno. Rezimirali su se dojmovi sa sinoćnjeg tuluma, no najvažnije pitanje bilo je – gdje je nestala Rebecca? Ona je, naime, nastavila tulumariti s Draganovim prijateljima i nije prespavala kod kuće.  'Rebecca, ti ćeš morati napustiti imanje jer mi ne treba osoba koja će doći k meni, a otići s drugim', kazao je farmer, no rastanak je ipak završio zagrljajem.