Story radio
Početna Celebrity 5622 prikaza 12. ožujka 2019.

LJUBAV JE NA SELU Pale su maske, ali i hlače

RTL Screenshot.

Farmeri se zaigrali

U finalnom tjednu 10. sezone farmeri i njihove odabranice su se okupili na Plitvičkim jezerima gdje su se družili i igrali razne igre. Monika i Jovan su preuzeli voditeljsku palicu od Marijane Batinić, te su objasnili ostatku ekipe pravila igre. Naime farmeri i odabranice su se borili jedni protiv drugih u igri gdje su s povezom na očima morali otkriti koji se predmet nalazi na stolcu i to koristeći samo svoje stražnjice. 

Nakon zbrajanja rezultata Jovan je objavio da su momci bili uspješniji u igri, a djevojke su komentirale da su varali. Nakon igre, farmeri i dame su zaplesali bečki valcer. jovan je bio oduševljen plesom, pa je priznao: 'Volim stiskavac s Ružicom ili bilo kojom drugom, nema veze'. Mlađi su većinom sjedini, a Ljubo i Ljubica su im pokazali kako se pleše i zabavlja. 

'Ja sam mlađi od mnogih. Ljudi ne stare godinama, stare nerazmišljanjem. Ja razmišljam. Moj mozak je kao u djeteta. Ja se igram, s ljudima, sa životom, s riječima. Jer to je moje pravo! Kad se prestanem igrati, onda sam mrtav!', izjavio je Ljubo na opće oduševljenje ostalih farmera. Koliko ju je oduševio, Rasema mu je pokazala skinuvši mu hlače, na što se Ljubo nije bunio. 

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.
Problemi su se javili kod rasporeda spavanja. Monika i Dragan su dobili zajedničku sobu, no ona nije htjela spavati s njim. Monika je zatim upitala Borisa smije li spavati u njegovoj sobi, na što je Valerija istaknula da nije nimalo ljubomorna. 

Iduće jutro, farmeri su izlet na Plitvicama odlučili zaključiti sadnjom drveta. Jacqueline je odlučila ostaviti dio Slovenije u Hrvatskoj, pa se i sama prihvatila lopate, što je oduševilo čak i Rasemu. Ljubo se požalio na Rasemino upadanje u riječ te je zaključio da ona misli da je Elizabeth Taylor. Monika, Ružica, Jovan i Dragan odlučili su se opustiti masažom u jacuzziju. Ružica nije baš bila sretna razvojem događaja, jer su se zamijenili za partnere. Dragan je naposljetku odlučio poljubiti Moniku, a Ružica je pričekala da odu iz jacuzzija kako bi mogla prigovoriti Jovanu. 

 | Author: Screenshot Screenshot.
'Nema tu neke ljubavi s njegove strane, ako se samo ja trudim, to nije dovoljno', komentirala je Ružica, naglasivši da se iz dana u dan zaljubljuje pa odljubljuje u Jovana. 

'Žao mi je što nisam odabrao Victoriju, mislim da bi se bolje složili', zaključio je Jovan.

Naposljetku se farmerima prdružila Marijana te ih sve privela na razgovor. Ljubica je oduševljena Ljubom, te smatra da je on nadmašio sva njena očekivanja. Željko i Jacqueline su izjavili da su popravili sve odnose između Hrvatske i Slovenije, ali Jacqueline nije sigurna želi li s njim u vezu. Jovan i Ružica su shvatili da je najbolje da ostanu samo prijatelji. Dragan je također zaključio da nije siguran što želi, a Monika je zaključila da nije iskren. Marko i Rasema su se potpuno ohladili jedno od drugog. 'On dobro zna da ako ja odem, nikad se više neću vratiti. Ja se nikad ne vraćam na isto mjesto', kazala je Rasema.  Valerija i Boris su se porječkali zbog ljubomore, ali misle da idu u dobrom smjeru. 

Komentari