Story radio
Početna Celebrity 5273 prikaza 13. ožujka 2019.

LJUBAV JE NA SELU Paula: 'Dečko mora imati para'

Screenshot.

Boris ju je optužio da je sponzoruša

Deseta sezona 'Ljubav je na selu' bliži se svom kraju, a u sinoćnjoj epizodi nije nedostajalo šokova i nevjerice. Cure su napokon doznale što konkurentice misle o njima, a Borisova draga nije se pojavila na okupljanju. Ana Paola je na to rekla da joj potpuno prepušta Borisa i da je on uopće ne zanima. Leonida je pak priznala da je ipak malo razočarana što je ona ostala posljednja na Borisovoj farmi, no on ipak nije odabrao nju.

 | Author: RTL Screenshot RTL Screenshot.

Monika je otkrila da Dragan danas ima zadnju šansu da odluči želi li biti s njom u vezi ili ne. Marijana je podsjetila Rasemu da je na Plitvicama obećala kako će na zadnjem okupljanju štošta reći, no tajnovita Rasema samo je kratko komentirala da je zaljubljena i da su Marko i ona izgladili sve nesporazume.

Na okupljanje je stigla i povratnica Ivana Matić odlučna ponovno osvojiti Jovana nakon što ju je bolest spriječila da ga posjeti na njegovu imanju. Violeta je priznala da joj je Ljubo beskrajno simpatičan, no više ne želi ništa s njim, dok je Vera kazala da ga jedva čeka vidjeti. Marijana je pitala Marka je li zaljubljen u Rasemu, ali on nije dao jasan odgovor.

 | Author: RTL RTL.

Nakon što su pogledali priloge o najzabavniim trenucima s farme, Boris je još jednom ponovio da ga je Valerija iznenadila i razočarala, a Ana-Paula je rekla da joj je boravak na farmi bio srednja žalost i da joj se ne sviđaju dečki popout Borisa, jer ona puca na malo više. Jovan je priznao da mu je bilo stalo do Ružice, ali više nije, na što je Ivana odlučno kazala kako uopće nisu stvoreni jedno za drugo.

 

 

Komentari