Jovan Karapandža djevojkama je dao zadatak da ogule jabuke i naprave pitu, a potom su razgovarali i o sinoćnjem ludom tulumu. Jovan je bio izrazito veseo i zabavljao prisutne svojim striptizom. 'Stvorila se prilika da mu stavim jezik u uho' rekla je Marija. Ružica je ispričala kako je razočarana Jovanom jer je nakon njihovog poljupca otišao po broj kod druge djevojke, a farmer je rekao kako se stvarno osjeća. 'Dobio sam herpes zbog cura jer se stalno svađaju', rekao je Jovan, a Victoria je rekla kako je to zbog poljupca s Ružicom.  Ružica je priznala Marijani da joj se čini da jedino ona ovdje misli ozbiljno te da ju je farmer jako razočarao. 'Bojim se da bih mogla otići danas', dodala je. Stiglo je vrijeme da Jovan donese svoju konačnu odluku. Na romantično putovanje s njim odlazi – Ružica.

Otkako je Marko Skelin izabrao Rasemu, cvatu im ruže. Odveo ju na Rab gdje su uživali. 'Oduševljena sam i Markom i Rabom' rekla je Rasema koja se lijepo osjeća dok drži Marka za ruku. Rasema nije mogla sakriti zadovoljstvo, 'pa tko ne bi uživao s njim, držati se za ruke s njim! Lijep osjećaj'.

Boris Kolesarić i dalje je tužan zbog 'odbjegle nevjeste', ali je ipak s Leonidom otišao na karting. 'Bolje sam volje nego jučer' zaključio je Boris koji je ipak bio u strahu dok se vozio s Leonidom. 'Borisu treba takav šok da zaboravi sve što je bilo s Anom'. Nakon vožnje, oduševljeni je Boris pozvao Leonidu na piće zahvale. No i to piće se pretvorilo u razgovor o Ani Pauli. 'Svatko kod mene ima drugu šansu, tako da bi i Ana-Paula imala', objasnio je Boris, a Leonida je dodala kako ga je spremna čekati. Dogovorili su se da će ostati prijatelji , pa će vidjeti kako će se sve razvijati. 

Ljubo Bebić uživa u romantičnom putovanju s Ljubicom. Par je otišao u Istru kojom je Ljubo očaran. Uz šetnju, Ljubo je recitirao ljubavne pjesmice. 'Drago mi je što shvaća moje šale, što zna da nije ljubav iza ćoška' rekao je farmer, a potom su se išli kupati. Ljubo se čak i skinuo gol i takav zaplivao. 'Bio je seksi kad je izašao van iz vode' rekla je Ljubica. Nakon kupanja, otišli su na večeru.

Voditeljica Marijana uputila se kod Željka Bilića, a to je značilo da farmer mora odabrati koju djevojku vodi na romantično putovanje. Željko je prvo izbacio Maju, a zatim i Paulinu te na romantično putovanje odlazi sa Jacqueline. 'Nisam razočarana ni najmanje, predvidjela sam tu situaciju i neka im je sa srećom', komentirala je ispadanje Paulina. Drago mi je da je ovo završilo i ne bih nikada ovo ponovila ni za milijun dolara - rekla je Jacqueline koja je naposljetku dobila i poklon od Željka. 

Dragan Ljiljak odveo je Moniku u Petrinju gdje su zaljubljeno šetali, a ona ga je upitala je li mu žao što ju je odabrao. 'Napokon je situacija između nas malo bolja', rekla je Monika i onda je uslijedilo još jedno pitanje. Zanimalo ju je hoće li doći u Karlovac i upoznati njezine roditelje, na što je on odgovorio da je još prerano.