Story radio
Početna Celebrity 5246 prikaza 08. ožujka 2019.

LJUBAV JE NA SELU Posljednji ultimatum

RTL.

Nisu svi zadovoljni

Nakon avanture u Fužinama Monika smatra kako je došlo vrijeme za možda konačan razgovor. 'Jedino s čim se moram pozabaviti je naš odnos... Budući da i dalje naglašavaš da smo samo prijatelji, a držiš me za ruku, zanima me je l' to i dalje stoji?', rekla je Monika Draganu. 'Pa mi jesmo prijatelji, prijateljica si mi…', odgovorio joj je te na kraju dodao da će mu možda jednog dana biti cura. No, Moniku to nije oduševilo i rekla mu je kako joj je 'pun kufer' svega. Na kraju joj je Dragan rekao da mu je puno stalo do nje, ali da ne želi odmah biti s njom na što mu je Monika dala ultimatum da ima dva i pol dana razmisliti što želi.

Od poljupca Jovana i Ružice prošlo je neko vrijeme, a njih dvoje ponovno su se našli kako bi ga Ružica upoznala s jako bitnom osobom u njezinu životu, svojom najboljom prijateljicom Nadom koja je komentirala kako ne zna što Jovan želi i da je očekivala više za svoju prijateljicu. 

'A kako to da nijednu od djevojaka s farme nisi obarao? Kako to da se u Ana-Paulu nisu zaljubio?', pitala je Valerija Borisa koji joj je otkrio kako bi se Ana-Paula samo šminkala, bahata je i to je razlog zašto je nije odabrao.

 | Author: RTL RTL.

Došlo je vrijeme da se farmeri okupe na Plitvicama i s Marijanom razgovaraju o njihovim odnosima. Jacqueline i Željko su pred Marijanu došli držeći se za ruke. Rasema i Marko voditeljici su otkrili da su odlično, ali Rasema još uvijek ne želi otkriti detalje njihovog odnosa. Ljubo i Ljubica su sretni, a Ljubo je rekao Marijani da je Ljubica promijenila mišljenje o njemu, u njegovu životu.

Valerija i Boris nisu još u potpunosti sigurni jesu li zaljubljeni, ali je Boris rekao kako mu se sviđa što je iskrena i lijepa te su oboje zaključili kako će vjerojatno ostati zajedno.

Kako će proći okupljanje svih farmera, tko je s kim završio, ne propustite pogledati već u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u

Komentari