Markove dvije od tri djevojke stigle su u Dalmatinsku zagoru odakle će se uputiti u Miljevce kod farmera Marka. Ksenija, kojoj ovo nije prvo pojavljivanje u emisiji 'Ljubav je na selu', otkrila je kako će ga pokušati osvojiti. ''Ja ga neću osvajati vizualnim izgledom već ću ga pokušati osvajati svojim radom, da sam dobra osoba i poštena i da imam jako ozbiljne namjere'', objasnila je Ksenija.

Za to vrijeme djevojke su kasnile u mjesto Tar kod farmera Borisa, a 26-godišnjeg Slavonca iznenadila je i Marijana koja mu se pojavila na kućnom pragu. 'Imam jednu dobru i jednu lošu vijest. Jedna je djevojka zbog privatnih razloga morala odustati, a druga polovica loših vijesti je ta da još jedna djevojka ne dolazi jer je bolesna i završila je u bolnici. Dobra vijest je da ti je poslala video poruku, a drugi dio dobre vijesti je taj da će se pridružiti čim ozdravi', objasnila je voditeljica Borisu situaciju. No, uz djevojku koja je ostala Marijana je odlučila dovesti još jednu curu, 25-godišnju Leonidu Mišković iz Brodskog  Stupnika. Neobična Leonida po zanimanju je tapetar, a igra i nogomet. 'Boris mi se jako sviđa ali me strah kako ću mu se svidjeti', objasnila je Leonida.

'Zlatna djevojka' Ana-Paula nije bila pretjerano oduševljena novom djevojkom, a otkrila je da mu je poslala pismo jer joj je Boris bio  najbliži godinama. 'Malo sam se razočarala u njega jer nije baš pričljiv', rekla je te dodala da misli da neće imati konkurenciju. Nakon upoznavanja s djedom djevojke su zaključile da je djed pričljiviji od Borisa.

Kako će djevojke provesti prvu noć kod svojih farmera, gledatelji će doznati već danas od 21.10 sati, na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.