U najnovijoj epizodi emisije Ljubav je na selu, Ljubo je odveo svoje djevojke na tulum koji je sve razveselio.

Dobro vino i dalmatinski specijaliteti bili su dovoljni da se Ljubo otvori kandidatkinjama i prizna im da trideset godina nije plesao. I dok su uživali u večeri, Vera je svojim šalama uspjela naljutiti Violetu i pokvariti atmosferu. 'Ja mislim da je Violeta već uhvatila Ljubina soma' rekla je Vera i izazvala ljutnju kod Violete. Iako su svađu pokušale riješiti nasamo, Violeta ispriku nije prihvatila, pa je večer završila uvredama i suzama. 

S druge strane, na drugoj farmi, Jovan je probudio djevojke u šest sati ujutro i dok su neke odmah ustale, Marija i Victorija požurile su u kupaonicu urediti se. Jovan ih nije želio čekati, a drugim djevojkama je objasnio da je njihov današnji zadatak da čuvaju i nahrane ovce. 'Cure su trebale ustati na vrijeme, ali nisu. Ja sam već pola posla završio. Sad su došle i glupiraju se. Život na selu nije takav', komentirao je Jovan. Mili se taj plan nije svidio, pa je krenula u raspravu, dok su druge djevojke prokomentirale kako je to čista ljubomora. 

U Istri, na Željkovoj farmi, jutro je proteklo mirno do trenutka kada je Ruža doznala da je Maja dio jutra provela sa Željkom. Iskrice su krenule, a Željko je damama brzo dao zadatak da se pripreme za košnju trave u masliniku. 

Na Draganovoj farmi nesuglasice su se počele rješavati, pa je sve započelo pomirdbom između Mire i Monike uz domaći liker nakon čega su se svi zajedno uputili tražiti krave. 

Boris se napokon opustio i čim se probudio otišao je potražiti Anu – Paulu s kojom je posebno pričljiv. Nakon što su se podružili, Borisu je u toru pomogla njegova tetka Jelena, koja nije bila blaga prema kandidatkinjama. 'Ne treba ti toliko šminke za ovaj posao, ionako će ti se razmazati. Misliš da ideš na pistu?', upitala je Jelena Anu – Paulu istaknuvši kako smatra da je ona prevelika šminkerica i da nije za život na selu.