Radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić nakon odmora na prekrasnim Maldivima vratila se poslovnim obavezama. Ipak, to ju ne spriječava da svaki slobodan trenutak provede s dečkom, poduzetnikom Sandrom Murom. Ovaj vikend par je odlučio provesti u Splitu, na tradicionalnom humanitarnom božićnom balu Rotary kluba i akciji 'Zajedno za najmlađe', na kojem su se skupljala sredstva za nabavku medicinske opreme za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split.

Zaljubljeni par se na Instagramu pohvalio fotografijama u glamuroznim modnim kombinacijama. Ivana je zablistala u elegantnoj crnoj dugoj haljini modnog dvojca Elfs, kojima je svojevremeno bila zaštitno lice, dok se Sandro za svečani domjenak odlučio za klasičnu kombinaciju tamnog odijela koju je 'podigao' odjenuvši bijelu košulju sa šarenim uzorkom. 

Podsjećamo, par je prve zajedničke fotografije objavio upravo s Maldiva, a javnost do tad nije ni znala da je Ivana prekinula dugogodišnju vezu i zaruke. Pretpostavlja se da su se upoznali u travnju na jednoj konferenciji na kojoj je Sandro bio gost, a Ivana moderatorica, te se nagađa da je upravo tada planula njihova ljubav.