David Beckham, 44-godišnji bivši nogometaš fotografiran je s kćerkom, sedmogodišnjom Harper, na četvrtfinalnoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva za žene koja se održala u francuskom gradu, prenosi TheSun.uk. Brojne negativne reakcije izazvao je nogometašev način izražavanja ljubavi. Naime, David je svoju kćer poljubio u usta.

Nije ovo i prvi put da David ljubi Harper u usta. Naime, nogometašu je to sasvim prirodno, a javno je svoju kćer poljubio u usta u više navrata, a fotografije su obišle svijet. Da u tome ne vidi ništa loše David je pokazao kad je sam objavio fotografiju poljupca nakon što ga je zbog toga prozvao britanski novinar Piers Morgan. 

Nogometaš je svoju ljubav prema nogometu prenio na svoju kćer pa puno vremena provode zajedno prateći razne utakmice. Davidova mezimica uživa u nogometnim utakmicama, a osim što voli gledati utakmice, voli i igrati. David se nada da će Harper krenuti njegovim koracima, za razliku od sinova koji su, iako svi imaju talenta, odustali od nogometa.

Podsjetimo, David je u braku s Victoriom Beckham, 45-godišnjom modnom dizajnericom i bivšom pjevačicom već 20 godina. Slavni par osim kćeri Harper ima još i tri sina, 14-godišnjeg Cruza, 16-godišnjeg Romea i 20-godišnjeg Brooklyna.