Ljupka Gojić Mikić nakon ponovnog boravka u Hrvatskoj vratila se u Japan, točnije u grad Hirošimu. Dizajnerica i manekenka također je nedavno dobila treću kćer, Mari Danu, zbog koje je sretnija no ikad. Koliko uživa u životu na drugom kontinentu, a osobito kada je u pitanju majčinski dio obaveza, Ljupka svakodevno pokazuje javnosti.

Tako je vesela obitelj u Japanu odlučila iskoristiti tople ljetne dane pa se sa svojim najdražima uputila na kupanje u Hiratsuku, a obiteljskom avanturom pohvalila se na Instagramu. Uz fotografije, gdje na plaži uživa s kćerima Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom upija japansko sunce, dodala je opis 'Ljeta u Japanu', a njezini obožavatelji razniježili su se zbog slatkih fotografija.

Dizajnerica se prošlog proljeća, nakon deset godina života u Japanu vratila u Zagreb s namjerom da se u rodnom gradu sa suprugom i tri djevojčice skrasi, no njezini su se planovi promijenili nakon što je suprug potpisao novi ugovor za japanski klub Yokohama. Ipak, sretna obitelj u Japan se ovoga puta vratila samo privremeno, a sudeći prema fotografijama čini se kako Ljupka trenutno ne može biti sretnija.