Domaća dizajnerica i bivša manekenka, Ljupka Gojić Mikić, ponosna je majka tri kćeri, Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane koje su nerijetko zvijezde maminog Instagrama. Osim majčinstva, Ljupku upotpunjuje i moda te njen modni brend Jolie Petite, a kolike su njene mezimice ljubiteljice mode, otkrila je za Story.hr. 

'Najstarija, Jana, sama izvlači robu iz ormara, ali uvijek me dođe pitati i za savjet i pristaje li nešto uz određenu odjevnu kombinaciju. Mila je kompletno svoja. Voli da joj pomognem i sudjelujem u njenom odijevanju prije škole, ali je svoja. Ako voli plavu boju i ako si je zamislila plavu boju, imat će je. Mari je još uvijek moja lutkica, najmanja je i izvlači odjeću iz ormara, ali ne da bi je odjenula, nego da napravi nered', priča nam kroz smijeh.

S obzirom na to da Ljupka sama stvara kreacije, morali smo je pitati odabiru li djevojčice i njenu odjeću. 'Da, ali Jana i Mila čak i sudjeluju. Točno znaju kako se što radi i kada će ići van. Jana voli lijepo, voli biti lijepo odjevena, ali ne isto kao i svi. Voli biti i drugačija, ali joj nije to primarno. Ona obožava ples i njoj je to prvo te ne postoji ništa važnije od plesa', otkriva nam te dodaje kako misli da je ipak Mila najviše zainteresirana za modu.

'Mila voli filozofirati o materijalima. Oduvijek smo se znali šaliti kako je ona novi Yamamoto. Naime, odijevala je majicu tako da ide kao na nogavice, rukavi kao nogavice pa bi to zavezala i bilo je jako cool. Ona je baš svoja, ali ne znam hoće li biti dizajnerica, to ćemo još vidjeti', ispričala nam je ponosna Ljupka.