Hrvatska pjevačica Severina Kojić (46) posljednjih dana dijeli s obožavateljima na Instagramu fotografije i videe s odmora na Maldivima. Iako su je do sada pratitelji obasipali pohvalama i lijepim riječima, posljednji video koji je objavila izazva je lavinu negativnih komentara i raspravu među Severininim fanovima. Naime, pjevačica je objavila video snimku u kojoj se vidi kako igra tenis.

'Nikad nisam igrala tenis,a uvik sam tila: a)imat noge ka' Steffi Graf b)igrat ka' Đoković c)i servirati ka' Ivanišević ...i tako to', objasnila je ispod videa, međutim, iako je dio obožavatelja pohvalio Severinin izgled i umijeće igranja tenisa, bio je i dio onih kojima nije odgovaralo što pjevačica objavljuje video baš na dan kada pravoslavni vjernici slave Božić, samim time što i njezin suprug Igor Kojić (31) na današnji dan obilježava taj blagdan. 

'Super si ali Seve što nisi čestitku pustila pravoslavcima za Božić, ipak pjevaš, imaš dijete od pravoslavca i volimo te', 'Zato što toliko poštuje pravoslavce da je sina pokatoličila. Čemu se ti čudiš?', neki su od komentara nezadovoljnih obožavatelja. 

Bilo je i onih koji su stali u Severininu obranu i u spomenutom videu nisu vidjeli ništa sporno.