Story radio
Početna Celebrity 3153 prikaza 08. travnja 2019.

Lokasova djevojka u novoj životnoj ulozi

Instagram screenshot.

Srce joj je puno

Bivša Miss Turizma i djevojka Joška Lokasa, Jelena Katarina Kapa, nedavno je diplomirala na Sveučilištu VERN, smjer 'Odnosi s javnošću u sportu', a već ove nedjelje odradila je svoj prvi angažman za HRT uz kolegu Marka Šapita. 

Naime, u jednom zagrebačkom hotelu održan je ždrijeb skupina za Svjetsko vaterpolsko prvenstvo 2019.godine u Južnoj Koreji. U ulozi voditeljice našla se Jelena kojoj se trema u nastupu uopće nije osjetila. Budući da se i sama aktivno bavi sportom, voditeljska uloga na sportskom događaju 27-godišnjakinji je bila svojevrsno ispunjenje snova. 'Moje prvo javljanje uživo, na nacionalnoj televiziji, na engleskom jeziku, u društvu hrvatskim sportskih velikana. Srce mi je kao kuća', napisala je u opisu kompilacije fotografija live prijenosa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Katarina Kapa (@jelenakatarinakapa)

Jelena je zablistala u dugoj srebrno bijeloj haljini domaćeg dizajnera Ivice Skoke u kojoj je istaknula svoju vitku liniju. Budući da je haljina bila kao svojevrsni statement komad, Trogiranka je make up i frizuru ostavila jednostavnima, te je zalizala kosu u visoku pundžu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Katarina Kapa (@jelenakatarinakapa)

Komentari