Srpski mediji već tjednima ne prestaju iznositi detalja skandala u kojem se Jelenu Karleušu optužuje da je prevarila supruga s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, a neki od posljednjih natpisa tvrde da je to činila u obiteljskom domu u prisustvu kćeri. Pjevačici je zbog cijele ove situacije zdravstveno stanje ozbiljno narušeno, a prije nego što je s djecom otputovala u Kinu kod supruga, zbog živčanog je sloma završila u bolnici.

Naime, u trenutku kada su njezine eksplicitne fotografije objavljene na Instrnenu, Karleuša je s nekoliko natjecatelja showa 'Zvezde granda' bila u studiju, budući da je u spomenutom natjecanju član žirija i mentorica. Srpski mediji pišu kako je vidjevši fotografije doživjela živčani slom te počela dozivati majku i supruga.

'Nije mogla disati, imala je napadaj panike. Vrištala je i dozivala supruga. Majka Divna i najbolji prijatelj Zoran odveli su je u jednu privatnu kliniku', rekao je izvor za srpski Alo. Liječnici su Karleuši potom propisali terapiju, a ona je nakon toga kupila karte za Kinu gdje je odvela i djecu.

Sve su glasnija nagađanja o razvodu Jelene i njezinog supruga Duška, ali nogometaš za sada tvrdi da će ostati uz suprugu. Ona je također na svom Instagram profilu podijelila videosnimku na kojoj se Tošić igra s kćerkama u zabavnom parku u Kini, čime je željela pokazati da je, unatoč skandaloznim natpisima koji potresaju javnost posljednjih tjedana, obitelj i dalje na okupu.