Nigdje se ne uživa u ispijanju kave kao na splitskoj rivi, a s time se slažu i 30-godišnje tekvandoašice, blizanke Lucija i Ana Zaninović. Osim što dijele sportske terene, zajedno su i u onoj najvažnijoj ulozi - majčinskoj. Sunčani zimski dan iskoristile su za šetnju rivom sa svojim mališanima. Lucija je sina Ervina na svijet donijela 2. studenoga prošle godine. 

- Rodila sam tri dana nakon termina carskim rezom - otkrila je sportašica. Njoj i suprugu Nalu Kuzmaniću Ervin je prvo dijete. Mjesec dana poslije Ana Zaninović rodila je sinčića Tomu, koji je beskrajno razveselio i tatu Duju Đapića. 

- Porođaj je prošao dobro i baš je veliki dečko - rekla je Ana za Story. Simpatične sestre prošle su se godine udale u rodnom gradu, a svoju bliskost i ljubav očito će prenijeti i na potomke.

Njihove bebe još su premalene da bi se moglo naslutiti liče li svojim majkama, no nesumnjivo je kako će većinu života provoditi zajedno jer sestre Zaninović uvijek dolaze u paru. Djevojke su se svojevremeno prisjetile kakve su one bile dok su bile djeca. ' Ana i ja uvijek smo bile u timu protiv brata. Stalno smo radile nepodopštine, a on nas je vo-lio zadirkivati. Uvijek smo ga napadale, grizle, a on je dolazio po još. Kad nas bolje upoznaju, ljudi brzo shvate da smo zapravo drukčije. Ja sam blaža, osjetljivija, a Ana je čvršća, lako plane. Često kažu da ona ima malo teži karakter od mene i da od nje trebam učiti - rekla je Lucija.

Napisala: Antonija Nazor
Foto: Jadran Babić