Story radio
Početna Celebrity 2972 prikaza 17. travnja 2018.

Lucija Zaninović pokazala kako izgleda pet mjeseci nakon porođaja

Pixsell/Borna Filić.

Mnoge žene mogu joj pozavidjeti

Uspješna sportašica Lucija Zaninović rodila je sina 2. studenog prošle godine, a njoj i suprugu Nalu Kuzmaniću ovo je prvo dijete. 'Rodila sam tri dana nakon termina carskim rezom. Dječaka smo nazvali Ervin', otkrila je tada trostruka europska prvakinja u taekwondou te dodala: 'Sve je prošlo dobro. Sada smo doma i uživamo jedno u drugome'. Da lijepoj sportašici majčinstvo odlično stoji potvrdila je i zadnja fotografija koju je Lucija objavila na društvenim mrežama. Na fotografiji Lucija pozira u liftu stojeći pored kolica u kojima spava njezin jedinac.

Odjevena u klasične plave traperice i crvenu bluzu, Lucija je brojne pratitelje i obožavatelje oduševila svojom besprijekornom linijom, pa tako samo pet mjeseci nakon porođaja izgleda kao da nije ni bila trudna. Uz fotografiju je napisala samo: 'Jedna iz lifta', te zaradila mnoštvo lajkova i komplimenata. 

Lucija i Nal upoznali su se prije šest godina u Visokoj školi za sportski menadžment. Nal je triatlonac poznat po tome što je 2011. godine u jednom danu u oba smjera preplivao Brački kanal. Par se vjenčao u svibnju prošle godine u splitskoj crkvi Gospoe od Pojišana.

Komentari