Nakon što se saznala informacija da se sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, 23-godišnji Emil Tedeschi ženi za svoju 17 godina stariju djevojku, čini se da je sada ostatak dana prije bračnog života odlučio provesti u društvu najbližih prijatelja u susjednoj nam Srbiji. 

Naime, iz povjerljivih izvora Story.hr doznaje da je riječ o momačkoj večeri, a društvo Emila Tedeschija našlo se u popularnom restoranu Franš u Beogradu gdje uživaju u regionalnim delicijama. U društvu budućeg kuma Darena Pučara, vlasnika poznatog zagrebačkog restorana Igora Ćimbura, sina poznatog građevinara Tomislava Kamenskog, sina poznatog odvjetnika Luke Pliše  i još dvojice prijatelja Emil je uživao punim plućima.




Prisjetimo se, 23-godišnji Emil Tedeschi već neko vrijeme u vezi je sa 40-godišnjom Nikom Perenčević, jednom od najbogatijih Hrvatica.  Nakon prekida s kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lanom, Emil je, kako se čini, pronašao 'onu pravu'. Naime, kako Story.hr doznaje iz provjerenih izvora, mlađi Tedeschi planira vjenčanje s Nikom koja iza sebe već ima jedan brak i troje djece. Svadba bi se trebala održati krajem ožujka naMalom Lošinju do kojeg će mladenci stići privatnim avionom. Hotelu u kojem će se svadba održati u vlasništvu je Nikinog oca, kao i velik broj nekretnina na otoku, a iako je zatvoren tijekom cijele zime, za ovu prigodu će se posebno otvoriti. Da je veza ovog zaljubljenog dvojca vrlo ozbiljna, otkrili su nam još u studenom izvori bliski paru, što dokazuje i veliki korak na koji se spremaju.