Pjevač Luka Nižetić posljednjih dana obasipa obožavatelje brojnim fotografijama s ljetovanja na kojima ponosno pokazuje svoje isklesano, tetovirano tijelo. Ni ovoga puta nije razočarao svoje pratitelje kada je na Instagram profilu podijelio fotografiju s plaže, no u najnovijoj objavi domaćeg glazbenika, njegovi mišići pali su u drugi plan. 

Ono što je oduševilo Lukine obožavatelje bila je njegova nova morska frizura, odnosno snop algi koje je pjevač stavio na svoju glavu pa se u opisu fotografije našalio natpisom 'Mala sirena', čime je zapravo aludirao na omiljenu princezu najpoznatije morske bajke, usporedivši sebe i nju. 


'Morski sirenac. Dobar friz!', 'Bože, što ti je to na glavi?', 'Daj se ljepše ošišaj.', samo su neki od komentara njegovih pratitelja kojima su se nadovezali na njegovu šalu i pohvalili ili iskritizirali njegov ljetni look. Ono što je svakako sigurno, Lukina nova frizura nikoga nije ostavila ravnodušnim. Nakon godinu i pol što je boravila u Americi, Petra Nižetić vratila se svome bratu u Hrvatsku, pa sada gotovo svaki slobodan trenutak koriste ne bi li nadoknadili vrijeme otkako se nisu vidjeli. Nakon druženja u njihovom rodnom Splitu, čini se da se Luka uputio u pravcu Visa gdje je otvorio sezonu kupanja.