Glazbenik Luka Nižetić nedavno se vratio s putovanja Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je boravio 20 dana, što je bilo dovoljno da se napuni energijom i pripremi za nove radne pobjede. Možda ga je upravo boravak u Americi inspirirao i na novu tetovažu kojom se pohvalio na društvenim mrežama. Naime, Luka je desnu stranu trbuha ukrasio zanimljivom tetovažom te tako svoje tijelo obogatio još jednom trajnom uspomenom.

'Malo boli svatko voli!', napisao je Luka pored fotografije na kojoj pozira na stolcu za tetoviranje.

Lukini brojni obožavatelji s oduševljenjem su pozdravili njegovu novu tetovažu, a to su mu napisali i na Instagramu. 'Prekrasan si', 'Odlična je!' i 'Lijepo je! Malo boli za ljepotu ne škodi', samo su neki od komentara koje je zaslužio.

Luka je i inače poznat po tome da je pravi zaljubljenik u tetovaže. Prvu tetovažu napravio je sa samo 16 godina, zbog čega mu je majka morala potpisati odobrenje, a tada se odlučio za japanski simbol za dug život. Nakon toga su slijedile koordinate njegovog rodnog grada Splita, bijela psina, kompas, sidro, Platonova izreka, vuk, stihovi Radioheada i Michaela Jacksona i tigar kojeg je dao tetovirati u Vijetnamu.

Luka na svojem tijelu ima već više od deset tetovaža, a sudeći po ljubavi prema takvom ukrašavanju tijela, imat će ih još.