Glazbenica Beyonce i njezin suprug, Jay Z ne štede kada su u pitanju putovanja i godišnji odmori. Ovih dana par se odlučio opustiti na svojoj 180 milijuna dolara vrijednoj jahti koju su usidrili u blizini otoka Capri na jugu Italije. Na svoj luksuzni odmor, Beyonce i Jay Z poveli su svoje troje djece, šestogodišnjugodišnju Blue Ivy i jednogodišnje blizance Rumi i Sira. Obiteljskoj idili pridružili su se i bliski prijatelji slavnoga para, a čini se kako im na godišnjem odmoru ne manjka apsolutno ničeg. 

Naime, luksuzno plovilo kojem Carterovi trenutno uživaju, opremljeno je bazenom, jacuzzijem i pomoćnim gliserima, a par, prema svemu sudeći koristi sve od navedenog. Snimljeni su tako dok se bezbrižno opuštaju u masaži jacuzzijem, nakon koje su se uputili na svoj gliser ne bi li razgledali obližnje uvale i priuštili si malo samoće. Osim toga, na jahti je prisutno nekoliko batlera, kuhara, dadilja i ostalih članova posade koji vode računa o tome da njihov odmor protekne u najboljem redu.

Par se ovim luksuznim putovanjem odlučio nagraditi u pauzi od zajedničke turneje pod nazivom On the Run II čiji je posljednji europski koncert održan u Nici, dok će se turneja nastaviti na američkom kontinentu s prvim nastup u Clevelandu.