Mlada pjevačica i natjecateljica u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' odvažila se na veliku promjenu frizure, pa je svoju ravnu kosu zamijenila za kovrče. Svojim novi izgledom pohvalila se obožavateljima na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju na kojoj ponosno pozira pokazujući novi imidž. 'Odvedite me mojem plemenu', napisala je simpatična pjevačica uz fotografiju, aludirajući na to da njezine kovrče podsjećaju na osebujnu afro frizuru.

Lijepa Splićanka više je puta istaknula kako je u potpunosti neopterećena kada su u pitanju trendovi koje nameću beauty industrije. Često na društvenim mrežama objavljuje i fotografije na kojima pozira bez imalo šminke, a tako mladim djevojkama i ženama želi poslati poruku da se trebaju osjećati dobro u svojoj koži i ne mariti previše za ideale ljepote koji su im svaki dan 'servirani u medijima i na društvenim mrežama'.

'U svakoj osobi leži fizička i duhovna ljepota. Nastojim živjeti život sjedinjena s prirodom. Upravo i takav život pokazujem svima. Nitko nije savršen. Važno je slaviti različitosti, a ne misliti kako je copy/paste metoda, kada je u pitaju ljepota, jedina ispravna', izjavila je nedavno mlada pjevačica za Story.hr.

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on