Atraktivna pjevačica Maja Bajamić, koja je srca publike, osim glasom, osvojila i nevjerojatnom moći transformacije u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', još je jednom potvrdila kako može ostvariti sve što zamisli. Naime, Maja se na Instagramu pohvalila kako je završila fakultet i time stekla titulu magistre sociologije i pedagogije.

'Dragi svi, posljednja četiri mjeseca bila su najstresnija u mom životu. 'Vrijedilo je', rekao je Oli… Danas sam postala magistra sociologije i pedagogije. Hvala Filozofski za širom otvorene oči i um. Hvala Splite, Zadre i Zagrebe za širom otvoreno srce. Danas je završila jedna lijepa i prilično bolna etapa mog života. Zahvalna sam, sretna i ponosna. SPREMNA SAM. Za svoj životni poziv. Onako kako treba. Onako kako sanjam oduvijek. Potpuno slobodna. Hvala ti, Muziko moja, sad smo samo duge noći i ti i ja', napisala je Maja pored fotografije koju je objavila na Instagramu.

Iako je Maja pohađala zdravstvenu školu kako bi postala medicinska sestra, tim se poslom nikad nije bavila. Otkako je na sceni, Maja je dala niz intervjua o glazbenim počecima i govorila o svojim željama, ali kad je riječ o privatnom životu, nije baš rječita. Ipak, i u ljubavi joj cvjetaju ruže, a njezino je srce osvojio zagrebački trener fitnessa Goran Kontić s kojim je u vezi više od dvije godine.