Sve popularnija glazbenica Maja Bajamić ovih je dana spojila ugodno s korisnim te se u društvu PR agentice Ines Preindl uputila u drugi najveći grad u Hrvatskoj - Split. 'Iako se možda čini da smo se uputile na odmor, situacija je upravo suprotna. Naime, u moj rodni Split stigle smo poslom. Snimala sam spot za pjesmu ‘Propušteni poziv’ - djelo poznatog splitskog reperskog dvojca Kreše i Žuvija, odnosno zasebno Kreše Bengalke i Žuvija', otkrila je Maja za Story.hr.

Mlada pjevačica ne skriva svoje oduševljenje ovom suradnjom, osobito jer je s glazbenim dvojcem privatno u vrlo dobrim odnosima. 'Jako sam sretna što smo poznanstvo i razne sitne suradnje okrunili zajedničkom pjesmom. Odradili smo jako dobar posao', iskreno je rekla Maja te nakon posla uvatila malo vremena da uživa u ljepotama rodnog grada.

'Što se ljeta tiče, ovo ljeto će biti drukčije od svih dosad. Baza će mi biti Zagreb, s putovanjima na more samo zbog koncerata. Pripremam autorski materijal i nema 'labavo'. Rad, rad i rad', odvažno je objasnila Maja i tako nas pripremila na mnoge stvari koje će nam servirati u narednih nekoliko mjeseci.

Foto: Instagram