Bivša misica Maja Cvjetković uvijek pronađe vremena za ugodna i opuštena obiteljska druženja. Otkako je postala majka prije nekoliko mjeseci, Maja je sve češće počela boraviti u Šibeniku gdje živi njezina obitelj koja obožavaj malenu Vitu. Od svih članova ove vesele obitelji, posebnu ulogu ima Majina majka, Martina Cvjetković Folk, s kojom Maja i Vita često provode vrijeme u šetnji rodnim gradom.

'Često se družim s mamom. Nastojim ići u Šibenik što češće jer mi je tako puno lakše s obzirom na obaveze koje imam. Tamo onda mogu ostaviti Vitu na čuvanje svojima ili ići s mamom u šetnju. Svi obožavaju Vitu i jako se vesele kad dođemo tako da je to praksa posljednjih nekoliko tjedana', otkrila je Maja za Story.hr.

Iako joj majčinske obaveze ne padaju teško, a Vitu vodi svugdje sa sobom, Maja sve svoje planove kroji prema kćeri. 'Od sada više nema Maje, sada su Maja i Vita kada god nešto planiram. To znaju i moje prijateljice, ali ne smeta im', objasnila je lijepa Šibenčanka i dodala kako joj majka pričuva kćer kad god želi u miru popiti kavu s prijateljicama. 'Vita je vesela beba, sretna je i puno se smije pa nas sve uveseljava, svi vole kada je sa mnom jer unosi veselje u društvo', pohvalila se ponosna majka.

Bivša Miss Hrvatske se nakon tri godine ljubavi u lipnju udala za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako Maja kaže, došla kao prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka, koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, sada se prvi puta okušala u izazovima majčinstva, a suprug Andrija posebno je razdragan s obzirom na to da mu je to treća kći i ‘već zna kako je roditeljska ljubav najveća na svijetu’.

Foto: Instagram