Story radio
Početna Celebrity 64 prikaza 30. listopada 2017.

Maja Cvjetković posebno uživa u obiteljskim druženjima

Maja Cvjetković

Bivša misica Maja Cvjetković uvijek pronađe vremena za ugodna i opuštena obiteljska druženja. Tako je bilo i danas. Maja je, naime, na Instagramu objavila fotografiju sebe i brata iz jednog restorana u Šibeniku uz hashtagove kojima je poručila kako pozira bez imalo šminke i filtera. Njezini obožavatelji ostavljali su brojne komentare oduševljenja, dok joj je jedna pratiteljica poručila kako 'bez šminke izgleda kao curica'.

Iako je rodila prije dva mjeseca, Maja izgleda kao da nikada i nije bila trudna. Rijetkost je da bivše trudnice ovako brzo povrate dobru liniju, a Maji je to pošlo za rukom u, ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, za manje od tri tjedna. Svoju savršenu liniju ovaj put istaknula je u maloj crnoj haljinici koja je uvijek siguran izbor i nikada ne izlazi iz mode.
Iako joj je njezina djevojčica centar svijeta, ovu je subotu Maja uspjela pronaći malo vremena za sebe. Naime, u pratnji Matee Franić, djevojke sportskog novinara i urednika Brune Kovačevića, zabavila se na vjenčanju održanom u jednom zagrebačkom klubu. Ipak, ova lijepa mama jedva je dočekala vratiti se kući svojoj mezimici.
Podsjetimo, Maja se nakon tri godine ljubavi u lipnju udala za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako Maja kaže, prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske početkom rujna postala je majka djevojčice Vite i u novoj ulozi odlično se snalazi. Koliko su joj trenuci koje provodi s malenom princezom vrijedni, dokazuje i njezin Instagram profil na kojem se, kad joj obaveze to dopuštaju, pohvali kako Vita napreduje i raste i koliko uživaju zajedno. Autor: A.G. Foto: Društvene mreže

Komentari