Iako je od porođaja prošlo kratko vrijeme, Maja Cvjetković se osjeća odlično i koristi svaki trenutak uz svoju mezimicu ne krijući ponos. Tako nerazdvojne, pridružile su se ostatku obitelji u ovogodišnjoj skijaškoj avanturi. Manekenka i njezina obitelj na tri su dana okupirali slovensko skijalište. 'Cijeli život odlazimo na skijanje svake godine. Ovoga puta išli smo na 3 dana u Kranjsku Goru jer smo i brat i ja poveli bebe, Vitu i Leonu, pa nismo baš mogli ići nekud dalje ili duže. Odlično smo se proveli, obožavam skijati i drago mi je da imamo tu tradiciju u obitelji. Do sada smo obišli razna skijališta i putovali u razne države, ali ovo sada mi je bilo posebno lijepo', ispričala je Maja za Story.hr i dodala kako će nastojati svoju kćer Vitu od malena uključivati u tu tradiciju.

Posljednjeg dana tekuće godine, 31.12.2017., manekenka će napuniti 32. godinu zbog čega će posebno imati razloga za slavlje. 'Nisam još ništa planirala ni za Novu godinu ni za rođendan. Kako se poklapaju ta dva događaja, sigurna sam da ćemo negdje ići, ali iskreno još nisam ništa odlučila ni dogovarala', kaže i ističe kako joj je najvažnije da sve to doživi u krugu najboljih prijatelja i obitelji.
Maja se nakon tri godine ljubavi u lipnju udala za poduzetnika Andriju Kevića, a prinova je, kako Maja kaže, prava kruna njihove ljubavi. Šibenčanka koja je 2005. godine ponijela titulu Miss Hrvatske sada se prvi puta okušala u izazovima majčinstva, a suprug Andrija posebno je razdragan s obzirom na to da mu je to treća kćer i ‘već zna kako je roditeljska ljubav najveća na svijetu’. Autor: A.S. Foto: Screenshot (Instagram)