Iako se novinarka i PR agentica, Maja Lena Lopatny povukla iz medija i potpuno posvetila poslu, još uvijek je jako aktivna na društvenim mrežama na kojima otkrije poneki detalj iz privatnog života.

Tako je i sada lijepa Maja, povodom rođendana svoje majke odlučila javno obznaniti koliko ju voli i što joj u životu znači.

'Mama, 00.00 je a znaš mene. Želim ti da naša pozornica života zauvijek bude ispisana ljubavi i podrškom kao i do sada, da bude prepuna šala i smijeha (Svijet pokrećemo osmijehom, zar ne?) puna topline i ljubavi, naših “dubokoumnih razgovora” i analiza, mira i mudrosti, naravno tvojih nezaobilaznih “juhica”, epskih rečenica i zaključaka..da i dalje budeš sve ono što jesi, da i dalje s takvih žarom i ljubavi voliš ovaj svijet i da u svaku novu pobjedu ideš s osmijehom i sa svojim ogromnim lavljim srcem, samo onako kako ti znaš. Imamo nas, a za ostalo ćemo lako. I naravno kakva bi rođendanska slika bila ako ne “mutna”, ionako ti takve najviše voliš, a mi znamo zašto..pitala si me šta radim? E, paaa sad znaš.. nije ju bilo lako iskopati #tb Neka ti je najsretniji...i znam da će ti se sve želje ispuniti jer kao što si me oduvijek učila život je čudo. S tobom to sigurno je. Voli te tvoj general M. I Maz, naravno..' podijelila je Maja emotivnu poruku. 

Novinarka se nakon dužeg vremena provedenog na Korčuli na kojoj radi, vratila u Zagreb kako bi provela blagdane sa svojom majkom i prijateljima. 'Mama i ja dosta vremena provodimo zajedno, a imamo odnos najboljih prijateljica. Puno se smijemo, svaku 'nezgodnu' situaciju pretvorimo u humor i uvijek smo tu jedna za drugu. Imamo neke naše male rituale, tako smo se na primjer zajedno spremale za doček Nove godine' rekla nam je te nadodala kako se najviše druže doma, jer niti jedna ne izlazi previše. 'Ponekad odemo na neke zanimljive izložbe ili koncerte zajedno' kaže.