Maja Lena Lopatny, 28-godišnja poduzetnica, potpuno se povukla iz javnog života i posvetila karijeri, ali bez obzira na to što je rijetko vidimo na javnim događanjima, Maja redovito plijeni pažnju svojim besprijekornim izgledom i modnim ukusom. S obzirom na to da više nije niti svakodnevno aktivna na društvenim mrežama, njezini i dalje vjerni obožavatelji jedva čekaju pokoju fotografiju koju podijeli.

Tako je ovaj put oduševila sve u bijeloj odjevnoj kombinaciji, nešto drugačijoj i ozbiljnijoj od onih u kojima smo je inače viđali, ali je pokazala kako joj i poslovni odabir odjeće sjajno stoji. Naime, atraktivna Maja se odlučila za bijele široke hlače na crtu, bijeli sako dugih rukava i bijelu majicu ukrašenu čipkom. Kao savršeni dodatak cijelom outfitu su srebrne cipele na petu, a i ovaj put je raspustila svoju dugu kosu. S obzirom na to da se odlučila za svijetli styling, kao kontrast koji se jako dobro uklopio, zaslužan je tamni make up na očima. 

Podsjećamo, 28-godišnjakinja će sljedećih nekoliko mjeseci provesti na Korčuli, a kako je nedavno za Story.hr rekla, njezin posao kao PR i event Managerica HTP Korčule tek kreće.