Domaća pjevačica Maja Šuput trenutno uživa u godišnjem odmoru sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom. Supružnici su se smjestili u luksuznom turskom ljetovalištu 'D Maris Bay', koje je u posljednje vrijeme postalo prava hit destinacija brojnih celebrityja. Na svom Instagram profilu, 39-godišnja pjevačica dijeli lijepe trenutke s gotovo 390 tisuća pratitelja, a posljednjom je objavom na društvenim mrežama sve iznenadila.

Naime, na fotografiji pozira s tri godine mlađim suprugom, koji ju je s leđa zagrlio, a oboje ruke drže na njezinom trbuhu. Upravo tako često poziraju trudnice koje žele nagovijestiti trudnoću pa su se obožavatelji odmah pitali očekuje li omiljena domaća pjevačica prinovu. 'Čuvate li bebicu', 'trudna si?', 'napravite jednu bebu, Majo', neki su od komentara ispod objave. Pjevačica još uvijek ništa nije potvrdila, ali ni demantirala. Ne bi čudilo da je vijest ispravna, budući da je prije mjesec dana u razgovoru za In magazin Maja izjavila ima vremena za dijete, ali i da je sa suprugom Nenadom već sve dogovorila, pa tako i i ime djeteta. 'Bez problema ćemo naći vrijeme, već smo se sve i dogovorili. Već smo se i oko imena dogovorili, nije hrvatsko', otkrila je.

Podsjetimo, pjevačica se 11. svibnja ove godine, Nenadu zaklela na vječnu ljubav i to na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama. Koliko nisu štedjeli na najposebnijem danu, govori i činjenica kako su cvijeće i ambijent svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Nije nedostajalo ni vatrometa, a romantičan prvi ples Maja i Nenad otplesali su pored luksuznog bazena.