Maja Šuput dugo je priželjkivala muškarca iz snova, stvorenog samo za nju. Izgleda kako je upravo takvog i dočekala te sve što je ikada tražila našla je u Nenadu Tatarinovom. Da se radi o ozbiljnoj ljubavi, zna se otpočetka njihove romanse, a sada se par odlučio i na korak više.

'Nedostaje mi ljeto.....i dan kad sam rekla 'da'', napisala je Maja na svojem Instagram profilu i otkrila svima kako se zaručila za ljubav svojeg života 11. siječnja na Maldivima.

Maja i Nenad svoju su romansu započeli prošlog ljeta, a prije toga poznavali su se dvije godine. Odmah je bilo jasno da ih puno toga veže, pa su od samog početka veze uživali u dalekim, egzotičnim putovanjima, otkrivali nove kulture, uživali u nepoznatim okusima i skupocjenim hotelima.

Posebno su uživali na egzotičnom otočju kojeg su posjetili nakon Božića, gdje su i 'pale' zaruke. 'Maldivi su bili prva želja jer ni Nenad ni ja nismo nikada bili ondje, a željeli smo uživati u čarima raja na zemlji. Kako smo uzeli dulji godišnji odmor nakon Nove godine, htjeli smo povezati zemlje koje su usput', otkrila je tadan Maja, a možemo pretpostaviti kako će neka daleka destinacija biti i mjesto radnje njihova vjenčanja.


A post shared by majasuput (@majasuput) on