Popularna pjevačica Maja Šuput nedavno je ozlijedila nogu te sada koncerte odrađuje s gipsom. Simpatična Maja ne odustaje od svojih obaveza te sva javna pojavljivanja redovito odrađuje na štakama. Srećom, ima svoje pomagače kojima je posvetila objavu na Instagram profilu i tako im pokazala koliko joj znače: 'Moja tri najvažnija frajera u životu. Bez njih moj svijet ne bi bio isti', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira uz svoje muškarce.

'Osoba koja mi posljednjih 10 godina čuva leđa, pazi na poslu na mene 24/7, čuva sve moje tajne i poput brata mi je. Posljednjih 10 dana od kada sam slomila nogu mora me nosit gdje god da idemo...kod frizera, kod zubara, na make up, na sastanke, na pozornicu, s pozornice, do stana, hotelske sobe... uglavnom stepenice su nam najveći neprijatelj pa sam ja uglavnom njemu na rukama', napisala je Maja za svog suradnika Ivana.

Osim sa suradnicima, Maja puno vremena provodi i sa zaručnikom Nenadom, koji joj je velika pomoć u ovim danima. 'Moja ljubav koja me od prvog dana naše veze razmazila. I inače je život sa mnom akcija non stop, ali sada...sada bi mu dignula spomenik. Svako malo po kući čujes moj glas; žedna sam, gladna sam, daj mi ovo, donesi mi ono. Treba spakirat to i to, obuci mi ono, skini me, a kupanje - to je tek Disneyland kad imaš gips, a ponašaš se kao da je sve ok i svakodnevno imaš angažmane. Da stvar bude gora i on me non stop nosi po stanu jer je sve puno stepenica, a ja na štakama ne mogu. Neki dan sam mu rekla da će izludit sljedećih pet tjedana sa mnom, a on je na to samo uzvratio: 'Ljubavi, u dobru i zlu'. Eto, to je on, takav je. Uglavnom, bez njih ovo sve ne bi bilo izvedivo pa im se želim zahvaliti do neba. Svakoj ženi želim ovakva tri dečka. Nije život jedan frajer', zaključila je Maja.

.