Nakon što je prije točno mjesec dana, domaća pjevačica Maja Šuput, izrekla sudbonosno 'da' dugogodišnjem odabraniku Nenadu Tatarinovu, 39-godišnjakinja je sada odlučila s mnogobrojnim obožavateljima na svom Instagram profilu podijeliti do sada još neviđene fotografije najvažnijeg dana u životu. 

'Danas je točno mjesec dana kako sam rekla DA! I dalje mislim da mi je jedna od pametnijih izjava', napisala je Maja ispod seta romantičnih fotografija s vjenčanja. Oduševljeni pratitelji ubrzo su zasuli pjevačicu čestitkama kao i lijepim željama za budući život s voljenim Nenadom. 

Podsjećamo, pjevačica se 11. svibnja ove godine Nenadu Tatarinovu zaklela na vječnu ljubav i to na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama. Koliko nisu štedjeli na najposebnijem danu, govori i činjenica kako su cvijeće i ambijent svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Nije nedostajalo ni vatrometa, a romantičan prvi ples Maja i Nenad otplesali su pored luksuznog bazena.  Također, Maja se na vjenčanju presvlačila čak tri puta, a treću odjevnu kombinaciju, kratku bijelu haljinicu odjenula je za rezanje crne svadbene torte sa zlatnim ukrasima, koja je bila na čak tri kata.