Neumorna domaća pjevačica, 39-godišnja Maja Šuput, oduševila je obožavatelje posljednjom fotografijom na svom Instagram profilu. Naime, atraktivna pjevačica trenutno uživa u Milanu sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim odakle izvještava obožavatelje o luksuznim mjestima koje su posjetili, a sada se pohvalila i fotografijom koja je nastala u luksuznom hotelu Château Monfort u Milanu. 

Pozirajući samo u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, Maja se pohvalila vitkom linijom koja je posebno došla do izražaja ispod mlaza luksuznog tuša. 'Jutarnje tuširanje', napisala je kratko 39-godišnja pjevačica i oduševila obožavatelje koji su u komentarima pohvalili njezin izgled. 

Podsjećamo, pjevačica je poznata ljubiteljica putovanja pa tako svaku slobodnu priliku iskoristi za posjetu nekoj egzotičnoj destinaciji. Maja se tako u siječnju sa zaručnikom Nenadom uputila na daleke Filipine odakle je samo za Story ispričala svoja iskustva. 'Imali smo vilu na drvetu, uz koju dobiješ i batlera koji se 24 sata na dan brine o svim tvojim potrebama - od toga hoće li biti slobodnih ležaljki na plaži u trenutku kad se poželiš osunčati do svakog drugog hira', otkrila je tada oduševljena pjevačica.