Domaća pjevačica Maja Šuput već dugi niz godina vikendima nastupa na svadbama, a svojom jedinstvenom energijom uveličala je slavlja brojnih mladenaca. Isto je bilo i na vjenčanju s kojeg je snimku podijelila na društvenim mrežama, no ovoga puta ona nije bila u prvom planu.

Naime, na snimci koju je Maja objavila na Instagramu, svu je pozornost privukao jedan od uzvanika koji je ponesen glazbom zauzeo plesni podij. Odjeven u zelenu košulju, gospodin nije mogao proći nezamijećeno, a njegova koreografija obuhvaćala je razne plesne stilove, pa je između ostalog pokazao da zna plesati i nešto što podsjeća na ruski kazačok.

'Upravo sam našla staru snimku s jednog vjenčanja i ne mogu se prestat smijati. Vidim da je vani još dan, dakle svadba je tek počela, svatovi su napravili mjesta plesaču i plešu kao da se ništa čudno ne događa, a mi kao bend se čak nismo ni pogledali, a kamoli nasmijali... Kakvi profesionalci! Obožavam svoj posao, toliko stvari vidiš', napisala je Maja pored snimke i dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Video snimku u kratkom je vremenu pogledalo mnoštvo Majinih pratitelja, a svi su se složili da je kralj plesnog podija zaslužio svojih nekoliko minuta slave.