Pjevačica Maja Šuput danas je na Instagramu podijelila fotografiju kojom je pokrenula glasine o mogućoj trudnoći, no sada je otkrila istinu. Mnogi su počeli nagađati kako je pjevačica u drugom stanju jer ju na fotografiji njen muž Nenad Tatrinov grli s leđa, a oboje drže dlanove na njenom trbuhu. Supružnici koji uživaju u odmoru u luksuznom turskom ljetovalištu 'D Maris Bay'oglasili su se povodom toga na Majinom Instagramu.  

No raspršili su nade svojih fanova. 'Nismo trudni, samo se volimo grliti', napisala je 39-godišnja pjevačica uz novu fotografiju s Nenadom na kojoj se grle sa smiješkom na licu. Kako je uz to nabrojala i sva mjesta na kojima nastupa, Maja je dala do znanja kako je sada prilično zaposlena, dok trudnoća zahtijeva mirovanje. 

Podsjetimo, pjevačica se 11. svibnja ove godine, Nenadu zaklela na vječnu ljubav i to na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama. Koliko nisu štedjeli na najposebnijem danu, govori i činjenica kako su cvijeće i ambijent svakog gosta ostavili bez daha, a mladenci su pripreme za vjenčanje snimali i dronom. Nije nedostajalo ni vatrometa, a romantičan prvi ples Maja i Nenad otplesali su pored luksuznog bazena.