Pjevačica Maja Šuput  poznata je po svojoj radišnoj naravi, tako da je rijetko možemo vidjeti da se zaista odmara i posveti cijeli dan opuštanju. 

No, unatoč brojnim koncertima i angažmanima koje ima, nasmijana pjevačica za svoju majku Danicu i zaručnika Nenada Tatarinova uvijek nađe vremena, pa je tako bilo i jučer kada se s najdražima uputila na ručak u poznati zagrebački restoran.

Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo, pa je Maja taj intimni trenutak odlučila ovjekovječiti fotografijom i pritom pokazati da što je starija, to više nalikuje svojoj majci. Jednake boje i gotovo iste dužine kose, suptilni make up i crte lica otkrivaju na koga je pjevačica takva ljepotica. Naravno, ugodno druženje s majkom, Maja je iskoristila i da sa sobom povede zaručnika Nenada koji je zaljubljeno gledao u svoju dragu. 

Podsjetimo, pjevačica je u vezi s Nenadom nešto više od godinu dana, a svoju su godišnjicu prošlog ljeta proslavili na grčkom otoku Mikonosu, dok se se na bajkovitom putovanju na Maldive zaručili.