Maja Šuput nakon skoro dva mjeseca uklonila je gips s noge. Koncerte i nastupe na svadbama posljednjih 56 dana odrađivala je sjedeći na pozornicama, s nogom u gipsu. Pjevačica je poznata po vrckastom temperamentu i neiscrpnoj energiji  te joj nije bilo lako sjediti i ne moći zaplesati na svoje najveće hitove, no tome je konačno došao kraj. 

Na svom Instagramu objavila je kako je napokon slobodna te da joj gips više neće biti potreban u svakodnevici. Ipak, još neko vrijeme će morati hodati sa štakama kako bi se u potpunosti oporavila. Svojim obožavateljima na društvenoj mreži poručila je: 'Ekipaa, skinula sam gips nakon 56 danaaa! Jupiiii, huraaaaa! Ok, i dalje sam na pomoćnim štakama ali konačno sam obukla cipelu', napisala je presretna pjevačica. 

'Do štiklica će proći još neko vrijeme ali život bez gipsa počinje', objasnila je obožavateljima. Tijekom oporavka Maja nije zanemarila svoje poslovne obaveze pa se unatoč ozljedi pojavljivala na svim relevantnim društvenim događajima te nastupala kao da se ništa nije dogodilo. U svim izazovima koje je prošla pri oporavku pomogao joj je zaručnik Nenad Tatarinov, kojim se više puta i javno zahvalila.