Domaća pjevačica, 39-godišnja Maja Šuput nedavno se vratila s putovanja na kojem je bila sa 34-godišnjim zaručnikom Nenadom Tatarinovim, a tamo su proslavili i godišnjicu zaruka. Odmah po povratku, pjevačica nastavlja sa svojim angažmanima te već sutra ima nastup povodom maškara. Budući da Maja sa svojim obožavateljima voli podijeliti razne trenutke, kako iz svakodnevnog, tako i one iz poslovnog života, ovaj put im se putem Instagrama obratila za savjet. 

'Sutra pjevamo u Crikvenici na maškarama, pa sad sve razmišljam koji kostim da obučem? A do prije par dana jedini kostim koji mi je trebao bio je kupaći. Ajmo prijedlozi, u što da se maskiram sutra za koncert', upitala je svoje pratitelje uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, na jednoj od brojnih plaža koje je obišla na svome putovanju.

U rekordnom roku je sakupila zavidan broj lajkova, te brojne komentare. 'U Batmana, to bi bilo vrh', 'Mislim da će ti trebati jedan dobar skafander od perja', 'Prijedlog je tradicionalna Hrvatska nošnja u sexy izvedbi jer je to ipak koncert', samo su neki od savjeta vjernih obožavatelja.