Story radio
Početna Celebrity 8643 prikaza 19. prosinca 2018.

Maja Šuput konačno u bijelom

Instagram (Screenshot).
Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom
1/9
Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom Maja Šuput konačno u bijelom

Glazbenica je uživala u velikoj i važnoj večeri

Maja Šuput sinoć je nastupom 'zapalila' Zagreb, ugrijala prisutne i slavila dobro djelo na još jednom humanitarnom božićnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina. Ono što je plijenilo pažnju na nastupu popularne pjevačice ipak nije bio samo njezin glas i energičan nastup već i njezin modni odabir.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Maja Šuput

Kako u posljednjih nekoliko prilika Maju viđali u jarkim bojama, predimenzioniranim krojevima, s upečatljivim modnim dodacima i dramatičnom šminkom, glazbenica se ovoga puta odlučila vratiti klasici i zablistala u akromatskom izdanju. Popularni komad sezone - žensko odijelo, Maji je pristajalo kao saliveno, a dozu provokacijesvom izgledu dala je raskopčavši ju nešto dublje kako bi se nazirao čipkasti grudnjak koji je posljednjih sezona također jedan od omiljenih trendova modnih ljubiteljica.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert. Nenad Tatarinov i Maja Šuput

Također, ono što je posebno iznenadilo Majine obožavatelje je činjenica da je ovu modnu kombinaciju zaokružila bijelim tenisicama umjesto vrtoglavo visokim potpeticama u kakvima smo ju dosad navikli vidjeti. Baš poput Maje, i njezin zaručnik Nenad Tatarinov za ovu je prigodu odjenuo odijelo, ali u crnoj boji kojemu je dodao bijele tenisice s crnim detaljem i potpisom modne kuće Givenchy.

Par je modno ispunio očekivanja svojih obožavatelja koji nestrpljivo čekaju da upravo u ovoj kombinaciji boja, umjesto na crveni tepih, stati pred oltar i okruniti svoju ljubav brakom.

Osim Maje i Nenada, radicionalnom koncertu odazvali su se i brojni poznati poput Jelene Rozge, Lidije Bačić, Janka Volarića Popovića, Zrinke Cvitešić, Domenice Žuvele, Tončija Huljića, Indire Levak, Anje Alavanje, Momčila Otaševića, Zlatka Dalića, Franke i Vedrana Ćorluke, Amara Bukvića, Nives Celzijus, Ivane Paradžiković i drugih.

Komentari