Maja Šuput sinoć je nastupom 'zapalila' Zagreb, ugrijala prisutne i slavila dobro djelo na još jednom humanitarnom božićnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina. Ono što je plijenilo pažnju na nastupu popularne pjevačice ipak nije bio samo njezin glas i energičan nastup već i njezin modni odabir.

Kako u posljednjih nekoliko prilika Maju viđali u jarkim bojama, predimenzioniranim krojevima, s upečatljivim modnim dodacima i dramatičnom šminkom, glazbenica se ovoga puta odlučila vratiti klasici i zablistala u akromatskom izdanju. Popularni komad sezone - žensko odijelo, Maji je pristajalo kao saliveno, a dozu provokacijesvom izgledu dala je raskopčavši ju nešto dublje kako bi se nazirao čipkasti grudnjak koji je posljednjih sezona također jedan od omiljenih trendova modnih ljubiteljica.

Također, ono što je posebno iznenadilo Majine obožavatelje je činjenica da je ovu modnu kombinaciju zaokružila bijelim tenisicama umjesto vrtoglavo visokim potpeticama u kakvima smo ju dosad navikli vidjeti. Baš poput Maje, i njezin zaručnik Nenad Tatarinov za ovu je prigodu odjenuo odijelo, ali u crnoj boji kojemu je dodao bijele tenisice s crnim detaljem i potpisom modne kuće Givenchy.

Par je modno ispunio očekivanja svojih obožavatelja koji nestrpljivo čekaju da upravo u ovoj kombinaciji boja, umjesto na crveni tepih, stati pred oltar i okruniti svoju ljubav brakom.

Osim Maje i Nenada, radicionalnom koncertu odazvali su se i brojni poznati poput Jelene Rozge, Lidije Bačić, Janka Volarića Popovića, Zrinke Cvitešić, Domenice Žuvele, Tončija Huljića, Indire Levak, Anje Alavanje, Momčila Otaševića, Zlatka Dalića, Franke i Vedrana Ćorluke, Amara Bukvića, Nives Celzijus, Ivane Paradžiković i drugih.