Story radio
Početna Celebrity 2875 prikaza 16. travnja 2018.

Maja Šuput u 'ilegalnoj' aferi u Dubaiju

Instagram (Screenshot).

Domaća pjevačica razmjenjivala je nježnosti s poznatim dubajskim top modelom

Najveći grad luksuza, arapska metropola Dubai, Nikki Beach Resort & Spa Dubai koji se nalazi u samom srcu četvrti Jumeirah, pijesak, dine, pustinja.. samo su neke od lokacija na kojima je Maja snimila visokobuđetni spot za najnoviju hit pjesmu 'Ilegalno'.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjesmu je napisao poznati tekstopisac Dušan Bačić, a glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, koji je zajedno s Denisom Mevljom napravio aranžman. Osim impresivnog Nikki Beach Resorta i vruće pustinje, Maja se, prema scenariju isplaniranom do posljednjeg detalja u režiji Dominika Roberta Balaška, vozila u Mustangu ulicama uzavrelog Dubaija.
Glavna muška uloga u spotu dodijeljena je vrhunskom top modelu iz Dubaija Izu O. U već dobro poznati grad Maja se uputila s cijelom svojom ekipom, stilistom i prijateljem Markom Grubnićem, vizažisticom Ladom Mitrašinović i frizerkom Valentinom Čajo.

'Bilo je naporno, ali mislim da smo snimili najbolji spot u mojoj karijeri. Rekla bih da smo Dubai i ja dva različita svijeta, a opet mi jako odgovara. Sviđa mi se njegova sigurnost, pristojno je, čisto i kulturno. S druge strane, u spot sam stavila sve što Dubai nije', otkrila je atraktivna pjevačica za Story. Po povratku iz Dubaija Maja nastavlja svojim tempom - očekuju je brojni nastupi po cijeloj Hrvatskoj, a već od lipnja kreće na veliku turneju duž Jadranske obale gdje će na koncertima svoje mjesto svakako naći i novi hit 'Ilegalno'.

Foto: YouTube, Instagram

Komentari