Domaća pjevačica, 39-godišnja Maja Šuput svakodnevno zabavlja obožavatelje novim fotografijama na svom Instagram profilu. Nakon radnih praznika, Maja i njen četiri godine mlađi zaručnik Nenad putuju po egzotičnim mjestima na svoj zasluženi odmor i Instagram joj preplavljen fotografijama sa raznih putovanja, a trenutno uživaju u dalekom Tokiju. 

Ovaj puta, Maja je podijelila objavu kojom obučena u kimono, pokazuje na kartu svijeta s pitanjem u opisu fotografije 'Gdje ići danas?'. 'Treba ti cijela enciklopedija koliko si nemiran duh', komentar je jedne od obožavateljica. 

S obzirom na to koliko pjevačica putuje, njeno znanje zemljopisa egzotičnih zemalja zasigurno je na visokoj razini. Maja je na Maldivima rekla sudbonosno 'da' svome Nenadu, dok su prije nekoliko dana na Filipinima proslavili prvu godišnjicu zaruka. Poznato je kako se pjevačica ne srami pokazati svoje atribute, pa uz fotografije s egzotičnih mjesta, obično i zagolica maštu svojim obožavateljima čiji je broj trenutno veći od 351 tisuće.