Nakon što su jedna od naših najpoznatijih pjevačica, Maja Šuput Tatarinov i njezin odabranik, Nenad Tatarinov, izgovorili sudbonosno 'da' 11. svibnja na romantičnoj lokaciji u Istri, točnije u stanciji Meneghetti u Balama, vrlo brzo su se zaputili u Španjolsku, na Ibizu, gdje su proveli četiri dana. Kako se 39-godišnja Maja provela na kraćem godišnjem odmoru i kako se osjeća kao supruga, otkrila je za Story.hr.

'Išla sam na put s društvom i suprugom, točnije na rođendan od prijatelja. Naime, svake godine ljetujem na Ibizi tako da je meni to jedno od odredišta na koje idem svako ljeto i barem tri puta godišnje. S obzirom na to da je bilo otvorenje sezone, zaista je bilo krcato ljudima. No, uspjela sam posjetiti svoje najdraže restorane, ali i uživala sam prvi put sa svojim mužićem na putovanju', otkriva nam i dodaje kako su divno proveli.

'Super smo se zabavili, plesali smo i pjevali i vratila sam se nazad osjećajući se kao da mi treba godišnji odmor. Već sam se vratila snimanjima i radnim obavezama', rekla je veselo, ali istaknula da im ovo ipak nije bio medeni mjesec, već samo 'obično' putovanje jer svaki slobodan trenutak koriste kako bi posjetili drugu destinaciju. 'Na medeni mjesec ćemo ići, ali tek za Halloween jer tada imam slobodnog vremena, tako da će morati pričekati malo', objašnjava.

S obzirom na to koliko joj je emotivan trenutak bio kada joj je Nenad stavio prsten na ruku, a nakon ceremonije koju je vodila matičarka, Maja je, ne skrivajući sreću, glasno uzviknula: 'Udala sam se', morali smo je pitati kakav je osjećaj biti gospođa Tatarinov. 'Isti je osjećaj, ali sada imam super novi prsten na ruci', kazala je s osmijehom na licu.