Story radio
Početna Celebrity 9751 prikaza 15. ožujka 2019.

Maja Šuput više ne može izdržati

Josip Regović.

Samo za Story.hr otkrila je što joj se dogodilo

Nakon što je pola godine apstinirala od hodanja u štiklama na obje noge, pjevačica Maja Šuput napokon je obukla štiklu na desnu nogu koju je ozlijedila prilikom nastupa. Odmah se pohvalila obožavateljima na Instagramu i priznala da se osjeća kao da je prvi put na visokim petama, te zaradila 14 tisuća lajkova. Međutim, samo za Story.hr otkrila je da joj sinoćnji nastup na eventu u Osijeku nije prošao kako je očekivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

'Stajala sam kao kip u štiklama i otpjevala tri pjesme, i onda sam morala zamoliti svog asistenta da dođe na binu i skine ih. Do jutra sam plesala bosa, a sad se vraćam u Zagreb na fizikalnu terapiju. Nije mi noga još očito spremna', priznala je Maja, i dodala kako ne namjerava plesati bosa niti u štiklama s niskom potpeticom.

'Vidjet ćemo koliko će mi fizikalna pomoći. A dotad ću biti u sandalama. Kod mene nema niskih potpetica, ili je visina 12, ili ništa', odlučna je Maja.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Bez obzira što neće još moći plesati na svadbama, sad je potpuno mobilna i stoga joj nije pao duh. A ni njenom zaručniku Nenadu Taratinovu, koji joj je od ozljede noge morao biti više na usluzi. Maja kaže da bi proslavili i povratak u štikle, da već nisu slavili skidanje gipsa, i hodanje na štakama. 

Podsjećamo, Maja je prošle godine čak 56 dana nosila gips i odrađivala nastupe sjedeći na pozornicama. Prije tri mjeseca skinula je gips i pala u euforiju, pohvalivši se na Instagramu: 'Ekipaaaaaaa, skinula sam gips nakon 56 danaaaaaa! Jupiiii, huraaaaa! OK, i dalje sam na pomoćnim štakama, ali konačno sam obukla cipelu. Do štiklica će proći još neko vrijeme ali život bez gipsa počinje'. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

 

Maji sada preostaje biti strpljiva i uporna s fizikalnim terapijama. Čudnom podudarnošću, pjevačica je nekoliko mjeseci prije nego je zaista ozlijedila gležanj, odglumila da je ozlijedila nogu u zračnoj luci kako bi prije došla na red. 

 

Komentari