Manekenka Chrissy Teigen i njezin suprug, pjevač John Legend jedan su od omiljenih slavnih parova, a sve zahvaljujući tome što svoju opuštenu i 'ljudsku' stranu nimalo ne skrivaju. Chrissy i John su ponosni roditelji dvogodišnje Lune i petomjesečnog Milesa, a lijepa manekenka sa svojim klincima rado provodi slobodno vrijeme i izvodi ih van kako bi se što više zabavljali van doma i upoznavali svijet oko sebe.

Ovoga puta u tome im se pridružila i njezina majka Vilailuck Teigen uz nekoliko bliskih prijatelja, a vesela družina harala je Manhattanom, točnije dijelom poznatim pod imenom Nolita. Chrissy podosta nalikuje svojoj mladolikoj majci koja uživa u ulozi bake.

Unatoč hladnom vremenu, odvažili su se zasladiti sladoledom, a malena Luna vješto je zabavljala obitelj i mamine prijatelje koji nisu skidali osmijehe s lica. Njezin braco Miles sjedio je u majčinu krilu, a svojom neodoljivošću povremeno je ukrao pažnju usmjerenu na seku i zadržao veselu atmosferu koja je odisala među njima.

Majka Chrissy Teigen blista u ulozi bake
Profimedia 
Iako su se odrasle članice družine odjenule u tamne boje i glave ukrasile šeširima i kapama, malena Luna blistala je u bijeloj tutu suknjinci, puloveriću i balerinkama s coflekom, a 'točka na i' bile su mašnice na glavi zbog kojih je malena izgledala poput prave lutkice.
Majka Chrissy Teigen blista u ulozi bake
Profimedia