Story radio
Početna Celebrity 4818 prikaza 14. lipnja 2018.

Majka Meghan Markle ima planetarno popularnu prijateljicu

Profimedia.

Našla se s njom i uživala u popodnevu

Nakon što smo ju zapamtili po sceni gdje sjedi na klupi u kapelici St. George, gleda u svoju kćer i plače, majka Meghan Markle počela je puniti stranice medija na svakom koraku. 

Osim što smo je mogli vidjeti u svakodnevnom izdanju, raspuštene kose kako ide na sate joge, Doria je sada viđena pri izlasku iz raskošne kuće Oprah Winfrey.  Majka bivše glumice izlazila je od poznate voditeljice s nekoliko vrećica u rukama, a kako ne bi ostalo samo na tome, Oprah je odlučila objasniti situaciju u razgovoru za američki Entertainment Tonight. 'Doria mi je rekla kako obožava kumkvat na što sam joj ja rekla kako imam stablo kumkvata. To što je Daria nosila u rukama bila je košara kumkvata. Ovo se odnosi na sve ljude koji smatraju da majku Meghan Markle pokušavam podmititi darovima zbog intervjua. Ako vam kumkvati mogu osigurati intervju onda sam potpuno za to' objasnila je voditeljica. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Osim toga, budući da je Doria instruktorica joge uz posao socijalne radnice, Oprah ju je pozvala da ponese opremu kako bi zajedno vježbale jogu. 'Doria je izvrsna u jogi stoga sam joj rekla da ponese svoju opremu ako ćemo željeti vježbati u vrtu', objasnila je Winfrey i dodala kako je Meghanina majka u jednoj ruci nosila opremu za jogu, a u drugoj ručak. 

Komentari