Kako strani mediji javljaju, Doria Ragland će se zbog kćeri Meghan preseliti u Veliku Britaniju kako bi joj bila bliže, a kako tvrdi izvor blizak Meghaninoj majci, to bi mogla učiniti već idući mjesec uoči svog 62. rođendana. Doria je bila jedina članica Meghanine obitelji koja je prisustvovala na kraljevskom vjenčanju i za razliku od ostalih članova nikada nije govorila o detaljima iz Meghaninog života.

'Doria je spremna za selidbu u London. Sa sigurnošću znam da jedva čeka živjeti u blizini kćeri s kojom je jako bliska. Osim toga, zavoljela je Englesku što mi je i sama rekla te vjeruje kako bi u njoj mogla živjeti sretno', izjavio je za britanske medije izvor blizak Dorii koja je i sama rekla kako je impresionirana kraljevskom obitelji, a osobito kraljicom s kojom se imala priliku družiti tijekom i nakon kćerina vjenčanja.

Majka bivše glumice je po zanimanju socijalna radnica koja je godinama radila u centru za mentalno zdravlje Didi Hirsch smještenom u Culver Cityju u Kaliforniji, a uoči kćerina vjenčanja je odlučila dati otkaz.