Posljednji mjeseci šuškanja o nesuglasicama između princa Harryja i princa Williama postaju sve glasnija, a sada su se braća navodno ponovno posvađala i to zbog nedavno rođenog princa Archieja. Prema pisanju magazina US Weekly, izvor blizak obitelji rekao je kako je problem nastao zbog različitih mišljenja kada je riječ o odgoju malenog princa.

Naime, Meghan Markle i princ Harry žele voditi normalan obiteljski život daleko od javnosti i što je više moguće zaštitit identitet svog djeteta, pa su, osim što su se preselili iz palače u Frogmore Cottage, odlučili riješiti osoblja koje bi trebalo živjeti s njima. Ta se odluka nimalo nije svidjela Williamu, koji smatra da su u krivu.

'Kraljica je prihvatila Meghaninu i Harryjevu odluku, no Kate i William su bijesni. William smatra da njegov brat pretjeruje kada je riječ o očuvanju privatnosti svoga sina, a za sve krivi Meghan', rekao je izvor za spomenuti magazin.

Podsjećamo, vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i vojvoda od Sussexa, princ Harry, 6. svibnja u 5:26 sati ujutro postali su roditelji dječaka. Dječak će biti sedmi u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge i njihovo troje djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa te vojvode od Sussexa.