Nakon što je Marijana posjetila farmere na njihovim farmama i podijelila im pisma, šestero najuspješnijih među njima okupit će se na imanju kod Kutine i zajedno s nestrpljenjem iščekivati dolazak djevojaka, a pritom će u svom stilu jedan drugome povjeriti svoje želje.

'Ja očekujem nešto kao Brigitte Bardot i da ima nekih 70 kila', bez pardona je rekao Ljubo, a ostali su farmeri zaključili – 'bolje da ljulja nego da žulja'.

Nakon dolazaka djevojaka farmeri neće moći sakriti oduševljenje. Među kandidatkinjama naći će se i povratnice iz prošlih sezona, a sve će iznenaditi činjenica da su se za dva različita farmera prijavile - mama i kći!

Brzi spojevi i odgovori na škakljiva pitanja o bivšim vezama, kulinarskim sposobnostima i životu na selu farmere će potpuno ostaviti bez teksta. Neke će djevojke već tijekom prvog susreta pokazati i svoju ljubomornu stranu, a neke će ostati pomalo razočarane.

Kako će proći uzbudljivi prvi susreti te tko su 'zlatne djevojke' farmera koje izravno prolaze dalje i ne moraju na brzi spoj, doznajte već večeras u 21.10 sati na RTL-u!