Srpska manekenka Bojana Barović koja je rodila sina Simeona prije samo mjesec dana, iznenadila je javnost kad je gostovala u Jutarnjem programu na jednoj srpskoj televiziji. Bojana je došla pričati o svom iskustvu porođaja, ali i o tome kako uspijeva biti mama i poduzetnica. 

No u jednom trenutku je usred razgovora iskrsnulo nešto hitnije. Bebica Simeon je ogladnio i mlada 36-godišnja mama ga je bez razmišljanja nahranila pred kamerama uživo.   

'Eto, beba bira trenutak. Ja ću ga sad dojiti, ovo mu je kao neka užina', rekla je kroz osmijeh supruga pjevača Nikole Rokvića, sina još poznatijeg pjevača Marinka Rokvića. Voditeljica Nataša Miljković je pozdravila njen potez s oduševljenjem. Bojana je inače jedna od najuspješnijih srpskih manekenki, ali i glumica koja je dobila ulogu u seriji 'How to make it in Amerika' koja se prikazuje na kanalu HBO. Našla se i na naslovnicama poznatih svjetskih magazina kao što su Marie Claire i L’Officile te je jedno od zaštitnih lica za 'Gilette' i 'Blackberry'.