Bivša manekenka i sadašnja vlasnica zagrebačkog salona, 29-godišnja Kristina Šalinović, nakon  izbivanja s društvenih mreža napokon se obratila svojim obožavateljima putem Instagram storyja.

'Ne znam koliko vas je primijetilo, ali nisam više toliko aktivna na svom profilu. To je zato što sam se od ove godine odlučila više posvetiti svome privatnom životu i karijeri', započela je Kristina te dodala kako od sada jedine fotografije koje će njeni obožavatelji moći pratiti na njenom profilu su one šminke i frizura. 

'To je zato što sam shvatila da previše vremena provodim na svom mobitelu. Odlučila sam da mi je ove godine potrebno čišćenje od društvenih medija', nastavila je Kristina. Nadodala je još kako će se od sada fokusirati na to da njen profil sadrži samo dobar i snažan sadržaj kako bi svoj život i karijeru podigla na sljedeću stepenicu. 

Kristina smatra kako je došlo vrijeme da živi u stvarnom svijetu, a ne onome preko društvenih mreža te da napravi nešto od svoga života kao hair stilistica i žena općenito. Zaključila je da u sljedećih deset godina, kada pogleda iza sebe, želi biti jednako ponosna na svoja postignuća kao što je trenutno ponosna na ona u prethodnim godinama.

Za kraj je pozvala svoje obožavatelje da i oni učine isto. 'Zajedno se fokusirajmo više na stvaran život i manje na onaj virtualni. Učinimo buduće sebe ponosnima.'